Děkujeme za Vaši návštěvu na webových stránkách, těší nás Váš zájem. Ochranu Vašich osobních údajů bereme vážně a usilujeme o to, abyste se při návštěvě webových stránek cítili dobře. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí, kterou při našich obchodních procesech bereme na zřetel.

 

Provozovatel webu DigitalniNomadstvi.cz je Martin Rosulek, adresou Na Stráni 1796/11, 405 02, Děčín, IČ 3153398, zapsaný v živnostenském rejstříku  (dále jako “Provozovatel” nebo “Správce”).

 

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce. Určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to zejména z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

Poskytování služeb a plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání e-booku, přístupu do členské sekce, dodání knihy, atd.).

 

Vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

 

Marketing – zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (jméno a e-mail), informací na co klikáte v e-mailu a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení.

 

Pokud jste naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, protože důvodně předpokládáme, že vás naše novinky a aktuality zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

 

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery pouze na základě vašeho souhlasu, a to nejdéle po dobu 5 let od udělení.

 

Tento souhlas můžete odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném newsletteru.

 

Zpracování vašich údajů, zejména obsažených v cookies, může Správce postoupit zpracovatelům. Jejich seznam najdete v části Zásady používání cookies.

 

Zásady používání cookies

 

Na této webové stránce používáme soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek.

 

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu Provozovatele. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

 

Údaje, které Provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, a to zejména provozovatelům služeb Google a Facebook.

 

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

 

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky.

 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

 

Vezměte na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 

  • Vzít souhlas kdykoli zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  • Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík.
  • Wedos Internet a.s. – data z poptávkového formuláře můžeme uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
  • SimpleShop – řešení objednávek, fakturace a plateb online.
  • GoPay – platební brána pro platby online.
  • BKPFinance – účetní firma.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

Naše webová stránka nevyužívá žádných námi vytvořených cookies, které by vyžadovaly poskytnutí vašeho souhlasu. Naše stránky využívají pro sledování provozu a přístupů na naší webovou stránku služby třetích stran, které si na Vašem počítači ukládají své cookies. Na jejich obsah nemáme žádný vliv. Jejich použití však není možné bez Vašeho souhlasu.

 

  • Google Analytics (cookies třetích stran), cookies pro získání statistických údajů. Expirace dle nastavení vašeho prohlížeče. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
  • Google Adwords (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
  • YouTube (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci YouTube sítě společnosti Google a získání statistických údajů. Expirace 540 dní. K jejich použití není třeba získat Váš souhlas. Bližší informace jsou dostupné na https://www.google.cz/intl/cs/policies/privacy/
  • Sklik (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní.
  • Pixel Facebook (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Facebook a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 180 dní. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.facebook.com/policies/cookies/.

 

Více informací o cookies najdete také na https://www.google.cz/intl/cs/policies/technologies/cookies/ a https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Co jsou soubory cookies? Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které internetová stránka odešle do vašeho prohlížeče a ukládají se ve vašem počítači, tabletu, mobilním či jiném elektronickém zařízení. Cookies možňuje internetové stránce zaznamenat informace o vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení sítě Internet bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu vašim potřebám. Soubory cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

 

Někdy se při načítání naší webové stránky načítají zároveň webové stránky třetích stran. Třetí strany nám obvykle pomáhají se sledováním provozu a přístupů na naší webové stránce. V těchto případech data uložená v cookies Váš prohlížeč zasílá serverům hostujícím stránky třetích stran.

 

Druhy souborů cookies. Relační (tedy dočasné) soubory cookies nám umožňují propojovat Vaše jednotlivé aktivity po dobu prohlížení těchto internetových stránek. V okamžiku otevření okna Vašeho prohlížeče se tyto soubory aktivují a deaktivují se po zavření okna Vašeho prohlížeče. Relační cookies jsou dočasné a po zavření prohlížeče se všechny tyto soubory vymažou.

 

Trvalé soubory cookies nám pomáhají Váš počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naši internetovou stránku. Další výhodou trvalých cookies je to, že nám umožňují přizpůsobit naše internetové stránky Vašim potřebám.

 

Využívání souborů cookies. V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že naše internetové stránky využívají pro svoji činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme. Tento souhlas je udělen na dobu, která je uvedena v části Ochrana osobních údajů.

 

Účel použití souborů cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookies. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

 

Soubory cookies využíváme, kromě účelu uvedeného v předchozím odstavci, pouze pro účely stanovené v obchodních podmínkách.

 

Jak můžete používání cookies omezit? Pokud chcete používání cookie omezit nebo zablokovat, využijte k tomu rozšířené nastavení vašeho internetového prohlížeče. Pomocí změny nastavení webového prohlížeče můžete cookies přijmout nebo zamítnout. Můžete dokonce již existující cookies odstranit.

 

Anebo můžete využít nástroj pro správu souborů cookie, který je k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

 

Další informace o ochraně osobních údajů naleznete v zásadách ochrany soukromí dostupných na webových stránkách. Tyto Zásady používání cookies jsou nedílnou součástí obchodních podmínek webu.

 

V případě dotazů ohledně používání souborů cookie nás můžete kontaktovat e-mailem na martin(zavinac)digitalninomadstvi.cz nebo nám prosím napište na následující adresu Na Stráni 1796/11, 405 02, Děčín.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů a Zásady používání Cookies jsou platné a účinné od 18. 5. 2018.