martin rosulek digitální nomád ekvádor

Obor blogování se v posledních letech velmi proměňuje. V minulých letech jsem sdílel své zkušenosti a poznatky výhradně v textové formě. Dnes, s nástupem video a audio formátů a sociálních sítí, jsem v rámci blogování na řadě platformách a ke každé z nich přistupuju trochu jinak.

Pokud Tě baví sledovat mé názory, postřehy a střípky z každodenního života digitálního nomáda, sleduj mě na platformě Instagram. Zde jsem si vytyčil nové cíle a obsah, který sdílím na mém osobním účtu Instagramu bude skvělým zákulisím mé podnikatelské i částečně osobní stránky života.

TÉMATA, O KTERÝCH BLOGUJU

PRÁCE NA DÁLKU

jak vytvořit web ve wordpressu návod

Sdílím své myšlenky o tom, jak pracovat, abychom dosáhli větší svobody a najdeš zde i konkrétní metody a postupy, které osobně využívám.

CESTOVÁNÍ

Píši cestovatelské blogy se zaměřením na životní náklady a tipy na výlety pro dobrodruhy. Připojuji návody a doplňuji o informace, jak se mi v zemi pracovalo.

INVESTOVÁNÍ

Sdílím své názory na zhodnocování peněz, konkrétní metody a postupy, které využívám, abych dosáhl finanční svobody, pasivního příjmu a nezávislosti.

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

ANEBO PROHLEDEJ VÍCE NEŽ 200 UNIKÁTNÍCH ČLÁNKŮ

Zadej hledané slovo nebo frázi a stiskni tlačítko s lupou

VYHLEDAT
Generic filters

Zkuste vyhledat např.: práce na dálkujak vydělat penízeInstagram

TOP
Sdílejte tento článek